Prestationsutveckling

Professionella idrottare

Tidsramen för vilken en elitidrottare kan utföra sin idrott på högsta nivå är begränsad och det är därför avgörande för idrottaren att få maximal utväxling av den tid som spenderas på träning. En professionell idrottare dedikerar sitt liv åt att bli så bra som möjligt i sin idrott och förtjänar tränare med väl dokumenterad praktisk erfarenhet samt vetenskaplig kunskap. Det finns inte tid att chansa! Våra tränare har god erfarenhet av att arbeta med elitidrottare på absolut högsta nivå.

P3Athletics erbjuder specialiserade förberedelseprogram för professionella elitidrottare, under coachning av tränare med spetskompetens och erfarenhet mot just din idrott. Dessa program har visat sig väldigt effektiva för flertalet idrotter, inte minst för ishockeyspelare på absolut högsta nivå.

Programmen inkluderar:

 • Träning under övervakning av tillsatt tränare och med uppbackning från hela P3Athletics team och stötteapparatur.
 • Full tillgång till den träningsanläggning där P3Athletics verkar.
 • Möjligheten att träna tillsammans med andra högt motiverade idrottare på samma idrottsliga nivå.
 • Full tillgång till P3Athletics träningsplattform.
 • Tillgång till fysioterapeut, massageterapeut, idrottsdietist inom ramen för P3Athletics nätverk, till ett rabatterat pris. (vid behov)
 • Tillgång till av Wada godkända kosttillskott. (vid behov)

 • Oavsett om din träning berör en förberedelseperiod (off-season), tävlingsperiod (in-season) eller förberedelser inför en Camp (uttagningsläger) kan P3Athletics på ett säkert och effektivt sätt hjälpa dig att nå dina mål.

  Kontakta oss för mer information info@p3athletics.se

  Prestationsträning

  Prestationsträning är för dig som vill komma i ditt livs form och bestämt dig för att träna på riktigt, som en idrottare utefter beprövade träningsmetoder och principer.

  Våra tränare arbetar på individnivå där de testar och analyserar individens aktuella kapacitet. Utifrån testresultaten utarbetas en träningsplanering som är baserad på vetenskap för att på så sätt optimera individens prestationsförmåga.

  Träna själv eller i grupp (max 4) med andra likasinnade.

  Kontakta oss på info@p3athletics.se för mer information kring prestationsträning.